Wspaniała pogoda przyciąga do Hotelu Podklasztorze całe rodziny. Oprócz tradycyjnych potraw z grilla takich jak różnego rodzaju mięsa i kiełbasy, są także warzywa oraz buły z szarpaną wieprzowiną. Do tego strefa relaksu i zabaw dla dzieci.
– Majówka to czas spędzany najczęściej z rodziną i przyjaciółmi w dobrym miejscu, dlatego zaprosiliśmy mieszkańców regionu do nas na Podklasztorze. Tu do końca majówki, a także w każdy weekend przez całe wakacje serwujemy przepyszne potrawy z grilla, które zapewne będą wszystkim smakowały. Są soczyste kiełbaski, buły z szarpanym mięsem, grillowane warzywa, słodkie przekąski i orzeźwiające napoje. Po jedzeniu w strefie chll każdy będzie mógł nieco odpocząć – mówi zachęcając do przyjazdu Julia Groblewska.
Zapytani przez nas goście hotelu pozytywnie oceniają przygotowane atrakcje. – To bardzo fajne miejsce. Doskonała jedzenie, a strefa chill, to niezwykle wygodne leżaki i hamaki. Nawet dorosły może poczuć się jak dziecko – mówi z uśmiechem pan Piotr.
Polecamy